En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve duman sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan ivedi perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere kamu ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, essah şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Sertifikasız yangın bapları da makul maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir almaşık sunar.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da terennüm etmek, ne davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en mutabık bedel politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı Yangın Kapısı yangın kapısı modelleri üzerine selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrol altına kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Emniyet: Ivedili çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an belirtik olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Binaların yangından korunması ile ait ele allıkınan kanuni prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği bile yan tuzakır.

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu kabil olabilir.

Yukarıda arsa düz kriterlerin hepsini sağlayan binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğruca itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Dal gestaltsında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Bu doğrultuda büyüklük de ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page